Verbinding met het Licht in jou: de wezensenergie van die je bent.

Kortdurend begeleidingstraject in nieuw bewustzijn.

Voel jij de roep van jouw dieper gelegen zelf en wil je er graag mee in contact komen? Twijfel niet. Het is de roep van jouw ziel dat het tijd voor jou is om jouw plek in een nieuwe werkelijkheid in te nemen. Lief mens, je bent van harte welkom!

In een kortdurend traject van drie maanden leer je dieper in verbinding te komen met jezelf, met jouw essentie, bewustzijn, Licht en Liefde en hoe die met jouw aandacht steeds meer en dieper tot in je lichaam aanwezig kan zijn om er in je dagelijkse leven vanuit te kunnen leven. Ervarings- en belevingsgericht ontdek je daarbij ook het ontstaan van Eenheidsbewustzijn, een proces waarin geen afgescheidenheid meer bestaat tussen jouw licht-wezenskern en je aardse zelf.

Na deze drie maanden heb je een andere inkijk gekregen op wie je werkelijk bent en hoe je daarmee in verbinding komt. Je weet dieper met jouw wezensenergie, jouw Licht, jouw bewustzijn, in je lichaam, te aarden, in alle veiligheid en vertrouwen.
Ik begeleid je tijdens dit traject vanuit eigen doorleefde ervaring ,die ik graag met je wil delen.

Er zijn in dit traject drie zaterdagmiddagbijeenkomsten. Bij aanvang van het traject vanaf de eerste zaterdagmiddag, ontvang je een energetische opname (mp3) van de afstemmingsoefening op het Licht in jou. Je kunt daarmee thuis de verbinding met je essentie verdiepen en steeds gemakkelijker met jezelf in verbinding blijven. Er is ruimte om tussen de bijeenkomsten in, via email, jouw ervaringen én vragen met mij te delen. Deze worden door mij vanuit mijn innerlijke verbinding beantwoordt.
3 keer worden er daarnaast tussentijds liefdevolle energetische helende teksten naar je gemaild, die ontstaan tijdens het traject. Ze verruimen je bewustzijn en sluiten energetisch aan bij dat wat jij voor jouw heel wording en ontwikkeling nodig hebt.

We gaan gezamenlijk op weg, in verbinding met jezelf, elkaar én de dimensie van Licht en Liefde om er steeds meer ruimte voor in jezelf toe te laten, en liefdevol oude belemmeringen en oude pijn daardoor los te laten, zodat je steeds meer jezelf kunt Zijn, vanuit bewustzijn en Liefde..Het traject verruimt jouw bewustzijn en zet een proces in gang naar o.a.:
gemakkelijker bij jezelf kunnen blijven  helderheid  inspiratie  rust  inzicht kracht  verbondenheid  vertrouwen  overvloed  liefde voor jezelf (én je omgeving)

Data: zaterdagmiddag: 19 oktober, 16 november en 21 december 2019
Tijd:  13.30. uur tot 15.30 uur. Locatie: Veldhoven. Maximaal 9 mensen.

Meer informatie over inhoud en bijdrage op www.bewegingvanhetgoudenhart.nl/activiteiten
Opgeven vóór 10 oktober via info@bewegingvanhetgoudenhart.nl waarna je na betaling een bevestiging van je aanmelding ontvangt.  In de week voor de eerste bijeenkomst ontvang je informatie over o.a. de precieze locatie en een deelnemerslijst.


Liefdevolle groet,
Mirjam Langenhuijsen,

Lichtbegeleider in de nieuwe tijd,.schrijfster van Het Boek van het Hart,
beweging van het gouden hart 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *