Schrijf mee

Iedere gebruiker van de DSE kan zelf een bericht plaatsen op deze site.  Om spam te voorkomen moet je je voortaan registreren als auteur waarna je kunt inloggen. Let op! Reacties van niet geregistreerde gebruikers worden pas zichtbaar  na goedkeuring van de redactie, ook hier weer om spam te voorkomen.

 

Registreren / inloggen

Je krijgt na het inloggen als auteur mogelijkheden om je bijdrage op te maken en om hem later aan te passen of helemaal weg te halen. Je kunt ook foto's toevoegen in je bijdrage. De foto's die je plaatst moeten vrij zijn van copyright. Dus bij voorkeur zelf gemaakte foto's of gratis stockfoto's
Je blijft zelf aansprakelijk voor kosten en boetes bij onterecht gebruik!

Voor geregistreerde gebruikers is een handleiding beschikbaar.

De (verplichte) foto boven je bijdrage die zichtbaar wordt in het overzicht, moet als uitgelichte afbeelding worden geplaatst. Daarvoor scrol je in het berichtenscherm aan de rechterkant naar de blauwe link Uitgelichte afbeelding kiezen  klikt erop en je gaat naar de mediabibliotheek kies daar voor bestand uploaden wat je daarna kunt plaatsen. Om er voor te zorgen dat in het overzicht de beide kolommen met berichten gelijk lopen moet die een afmeting hebben van 400 x 200 pixels. De foto's in het artikel mogen maximaal 800 pixels breed zijn. Kijk ook even of er in de categorie uitgelichte afbeeldingen die al in onze mediabibliotheek zitten of er iets tussen zit wat bruikbaar is. Een gratis programma om die aanpassing of uitsnede te maken is Irfanview  Klik op: Gebruiksaanwijzing Irfanview en bekijk welke uitleg je het meest geschikt vindt.

Heb je nog vragen of heb je ondersteuning nodig, mail dan naar: