Over DSE

DSE: Digitale Stad Eindhoven

Digitale Stad Eindhoven, opgericht in december 1994, is een Internet-platform voor de regio Zuid-Oost Brabant en biedt je de mogelijkheid om van thuis uit de regio beter te leren kennen. Je kunt op DSE informatie vinden op velerlei gebied en je hebt ook de mogelijkheid zelf informatie uit deze regio aan te bieden. Wij wensen je een plezierig verblijf in de virtuele wereld van de regio Eindhoven/Zuid-Oost Brabant!

Je treft hieronder de volgende informatie aan:

4 comments

 • Ik ben Nu overgestapt maar ik kan niet meer in mijn mailbox omdat hij inlogcode niet kent.

 • Mercurius

  Beste mensen van DSE.

  Allereerst de beste wensen voor 2019.

  Ik denk dat jullie in het hoofdstuk SPONSORING het banknr. giro 35 66 459 van de Stichting DSE, Eindhoven moeten aanpassen naar IBAN !!!! Anders is het wel heel erg lastig iets over te maken….

  met vriendelijke groet,

  “Mercurius”

  ZIE: tekst op de website:
  Hoe word je Vriend van Digitale Stad Eindhoven?

  Digitale Stad Eindhoven wordt gebouwd en onderhouden door een team van deskundige vrijwilligers. En dat al 15 jaar lang! De benodigde financiële middelen worden met name verkregen uit sponsorgelden en donaties. Als jij enthousiast bent over DSE en een steentje wilt bijdragen aan het onderhoud, uitbreiding en nieuwe projecten, dan kan je je aanmelden als vriend van DSE.

  Je doet dit door minimaal 15 euro (meer mag ook…) over te maken op giro 35 66 459 ten name van Stichting DSE, Eindhoven onder vermelding van ‘vriend van DSE’ en jouw gebruikersnaam. Jouw naam wordt dan vervolgens een jaar lang geplaatst op de Sponsorpagina van DSE-pagina.
  Je steunt hiermee jouw eigen Digitale Stad Eindhoven. Bij deze bedanken we je alvast hartelijk voor jouw bijdrage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *