‘Thuiskomen in jezelf en de wereld’. Maand van de spiritualiteit Nuenen 7-2-2019.

UITNODIGING 
‘THUISKOMEN IN JEZELF EN DE WERELD’

In de landelijke maand van de spiritualiteit wordt extra aandacht gegeven aan het vinden van zin en betekenisgeving in onze complexe wereld.
Veel mensen voelen zich niet meer zo thuis in de wereld zoals die nu is. Ons verlangen naar verbondenheid en liefde, de diepste drijfveer in elk mens, activeert ons en roept om verandering. Wereldwijd leidt dat tot een beweging om dieper en ruimer met jezelf in verbinding te komen. Een verbinding die liefdevol is, voor jezelf, anderen en de aarde waarop we leven.
Hoe kom je daar mee in aanraking, wat zijn de belemmeringen daarvoor en wat de gevolgen als die verbinding in jou hersteld wordt?

Mirjam Langenhuijsen, van het in Nuenen goed bezochte’ Hartlicht ‘in december jl. en schrijfster van ‘Het Boek van het Hart’ komt graag over dit onderwerp haar inspiratie, inzicht en belevingsgerichte oefening met je delen. Zij helpt jou in verbinding te komen met de bron van jezelf en al het leven: de creatieve kracht van Liefde en verbondenheid met het geheel. ‘Het Boek van het Hart’ over het licht in jou, is ook in de winkel te koop.

Van tevoren graag aanmelden in de winkel van Bio-Kracht, Parkstraat 3 F in Nuenen of
telefonisch: 040-3680084 of via email: info@bio-kracht.nl
Datum activiteit: 7 februari
Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur
Bijdrage: € 7,50 inclusief koffie/thee en wat lekkers.
Plaats: Bio-Kracht, Parkstraat 3F Nuenen.

Meer informatie over Mirjam Langenhuijsen en de weg die zij bewandelt, is te vinden op www.bewegingvanhetgoudenhart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *