Kerst: een diepere weg naar je Zelf.

Vanaf 12 december 2019 samen deelnemen vanuit je eigen huis.( via gratis mp3 opname.)
In deze periode voor Kerst voel ik altijd een veel diepere roep van het Licht, om ontvankelijkheid te vinden in mensen. Kerstmis symboliseert de geboorte van het goddelijke wezen van de mens, IN de mens: het bewust worden van de goddelijke Aanwezigheid IN jou. Van welke religie of filosofie of ontwaakt niveau je ook bent, in deze tijd kun je steeds bewuster ervaren én belichamen wat dat is. Samen deze wezenskracht bevestigen en versterken, dat is wat in deze periode mag aarden.  De periode naar kerst kan zo een hele andere voor jou worden., een periode van ervaren van Liefde en Licht.

In december zijn veel mensen veel toegankelijker en gevoeliger voor Licht en Liefde.  De sluiers lijken dunner, de wereld van Licht voelt als meer nabij, tastbaarder ook soms in je eigen gevoel, of merkbaarder in de kleine geschenkjes die je ontvangt in een fijne ontmoeting, of gebeurtenissen groot en klein, die “uit de hemel komen vallen”. De periode voor Kerstmis kan een bewuste weg zijn naar diepere verbondenheid en erkenning van het Licht IN jou.

“Bevestig je Zelf in Mijn naam”,

Dat zijn de woorden die ik zo net in mij hoor en de energie die ons nu wordt gegeven.
Jouw eigen Meesterschap, jouw wezenskracht, mag in deze periode bevestigd en bekrachtigd worden. Je bewust Zijn van dat Licht in jou, maakt je nog dieper deel van die goddelijke dimensie in jou en van de prachtige, helende, voedende en scheppende energie die ze draagt.
Vanaf 12 december kun je elke dag, elk moment, zo vaak als je wil, zo lang of zo kort als je kunt, jouw wezen van Licht, bevestigen en bekrachtigen.
Omhul jezelf daarvoor even met de kracht van Licht en Liefde in jou, de stille aanwezigheid ervan. Laat de energie ervan in jezelf toe, ook al is er van alles in je omgeving of leven aan de hand: sta even stil en omhul jezelf met Licht en Liefde. Zeg gerust tegen jezelf:’ Ik draag de energie van levend Licht en Liefde in mij. De goddelijke aanwezigheid is in mij’. En ervaar wat die bevestiging jou geeft.

Dat wonder van Licht en Liefde in onszelf, kunnen we in deze periode samen met anderen éxtra versterken, onszelf nog dieper openen en daarmee onszelf en elkaar bekrachtigen in onze essentie. We zijn met zoveel mensen, die zich ook in deze periode willen afstemmen op het Licht in hem/haar zelf. Iedereen versterkt daarmee het wondermooie en helende energieveld van Licht en Liefde op aarde, waar hij/zij zich ook bevindt of wat hij/ zij ook aan het doen is. Het is in deze periode één grote ontmoeting in Licht, één beweging van het gouden hart, en daarmee één bevrijding van oude pijn, oude patronen en oude energie, die door jezelf, en met elkaar en de dimensie van Licht wordt ondersteund.

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 12 december 19.00.uur via info@bewegingvanhetgoudenhart.nl
Met jouw aanmelding word je al meteen deel van wat er gebeurt in het grootse energieveld van Liefdevol Licht en in de energie ervan gedragen, of je nu mee doet aan de in het moment afstemming of tijdens een van onderstaande vaste ankerpunten.
Voor de mensen die behoefte hebben aan een ankerpunt, zijn onderstaande data gegeven, zodat je bij jou thuis, op een vaste tijd, aan een gezamenlijke bekrachtiging en aarding van Licht mee kunt doen. Via de mp 3 opname ‘Verbinden met het Licht in jou’, of door middel van je eigen afstemming op het Licht zoals jij dat gewend bent. Als je nog niet bekend bent met de afstemming op jouw essentie, jouw innerlijk Licht, kun je NU de mp3 opname ‘Verbinden met het Licht in jou’ gratis aanvragen via info@bewegingvanhetgoudenhart.nl 

Hoe gaat dat in zijn werk:
Tijdens de onderstaande data ben ik aanwezig om met ieder die dat wil, en op zoveel dagen als jij wil, gezamenlijk in de afstemming op het Licht te gaan, ieder via zijn eigen innerlijk. Om 20.00.uur zet je thuis de opname aan, die je helpt bij het afstemmen op het Licht in jou. Je kunt dat ook op je eigen manier doen, zoals jij het fijn vindt. Iedereen start tegelijk op hetzelfde moment met het beluisteren en /of afstemmen. Wees je er ook bewust van dat je niet alleen bent, maar dat je tegelijkertijd verbonden bent met een heleboel mensen over de wereld en met de dimensie van Licht, terwijl jij IN je lichaam voelbaar aanwezig blijft.
De data zijn: donderdagavond 12 december, maandagavond 16 december, vrijdagavond 20 december, maandagavond 23 december, dinsdagavond 24 december.
Tijd: alle avonden: start: 20.00.uur tot 20.30.uur

Ik ben afgestemd op het Geheel. Mocht mij een helend woord worden en de energie daarvan in deze periode gegeven worden, dan ontvang je een mail daarover. Ze kan jouw ervaring nog verdiepen.
Het is ook heel fijn om vragen of ervaringen die je hebt, met elkaar te delen.
Ook daarmee kunnen we elkaar bekrachtigen. Wat heeft deze periode jou gegeven? Je kunt het mij in het kort mailen, ik zal het bundelen en aan ieder die zich heeft aangemeld toesturen.

Als je de roep in jezelf voelt, stuur dan deze mail naar anderen door, deel hem op je Social Media etc. We delen daarmee informatie, bewustzijn, energie, Liefde en Licht. Luister gerust naar die innerlijke stem in jou.

In Liefde en verbondenheid,
Mirjam Langenhuijsen
beweging van het gouden hart
Lichtbegeleider in de nieuwe tijd
Schrijfster van het Boek van het Hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *